Å leve av å tippe – først må du lese dette!

Når man skal snakke om seriøse temaer som inntekter, skal man gjerne gå rett på saken og prøve å gi et kort svar på et veldig vanskelig spørsmål, nemlig “Er det mulig å leve av online-tipping?” På flerdimensjonelle spørsmål finnes det vanligvis ikke et enkelt, fasit svar. Først og fremst er det visse betingelser man må oppfylle for at svaret skulle bli “Ja!” Det er bare hvis man setter av tid til å øve seg på bettingen og tar den på alvor at man kan få alle betingelser for å gjøre det godt. Hvis du allerede ikke er blitt frarådd, er det bare å fortsette å lese denne artikkelen og finne ut om det å tjene på tipping er for deg. Etterpå er det bare å sette seg i din mest komfortable stol og innhente nyttige bettingtips. Uansett, før man begynner med tiraden om hvor krevende det er å bli en profesjonell tipper, er det kanskje lurt å prøve å ta steget videre ved å besøke nettsiden med vår Unibet bonuskode og teste ferdighetene.

For det første er det ikke bra å bare kaste seg løs på tippingen fordi man håper på å gjøre gode, store penger raskt og effektivt. Det er viktig å huske at ikke alle er forutsatt for å drive med tippingen. Man skal kunne tenke og vurdere hva som blir mulige kampresultater og hvordan å informere seg videre om både resultater, ulike lag, kvoter i ulike idretter osv. Tipping høres faktisk lettere enn den er, og utålmodige og ikke-utspekulerte folk skal gjerne ikke tjene penger på akkurat denne måten. Uansett er det sant at man kan tjene veldig mye, bare man er informert nok.

For det andre er det absolutt nødvendig å være selvkritisk i henhold til hvor man står med selve bettingen. Det er helt umulig å få en nybegynner i tipping oppnå bestandige gevinst og på den måten sikre seg penger man skal kunne leve av. Det er viktig å være realistisk og ikke sette uoppnåelige mål. Hvis man bare er nybegynner, da må det å tippe bli til en del av virkeligheten, en fritidsaktivitet man bruker for å bli stadig bedre før man går over til neste nivå. Hvis man ikke i det hele tatt har noen erfaring med det å tippe, er det kanskje lurt å først få litt erfaring i selve området ved å bli med på ulike veddemål. Etter at man ha fått litt erfaring og tilegnet seg kunnskapen om grunnleggende regler og framgangsmåter, er det alltid gunstig å lese så mye som mulig om andres erfaringer og triks de bruker.

For det tredje – ressursfordeling. Etter hvert blir det viktig å tenke seg om hvor mye penger man ønsker å investere i betting. Man må fordele sine ressurser og det viste seg å være nyttig med en separat bankkonto som tjener bettingens formål. Ingen tjener på en ukontrollert pengebruk, til og med bettingselskaper man pleier å tippe hos. Nemlig er det viktig for dem at kundene er fornøyde og at tippingen er rettferdig og transparent, slik at de vil komme seg tilbake til den. Det er faktisk deres oppgave å finne ut på hvilke måter man hjelpe sine kunder komme ut med gevinst, fordi alt egentlig handler om kundenes tillit til selskapet. Hvis man har tilfredsstilte kunder som kommer ut med gevinster med jevne mellomrom, vokser tilliten og begge parter har nytte av samarbeidet.

Til slutt – bruk internett. På internett kan man finne ut ikke bare om andres erfaringer via diskusjonsforumer, men også få innsikt i verdier til ulike betting-odds og hvordan man kan koble dem til potensielle utfall av enkelte sportskamper og bestemte idrettsutøveres prestasjoner.